Πάμε όμως να δούμε τα υλικά:
350-450 γρ. Αλεύρι για κάθε χρήση (ή σκληρό)
150 ml νερό
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 φακελάκι ξερή μαγιά (8 γρ.)
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ζάχαρη (προαιρετικά)
Για την γέμιση:
Σάλτσα Ντομάτας, Μοτσαρέλα, Καπνιστή γαλοπούλα
Παρμεζάνα/Μετσοβάνα, Πιπεριές, βασιλικό
Για την δεύτερη γέμιση:
Καλαμπόκι, Τόνο, κόκκινα φασόλια, μαϊντανό
Αν θέλεις να δεις πως ακριβώς θα φτιάξεις τις δύο παραπάνω πίτσες παρακολούθησε το βίντεο! Καλή επιτυχία!
350-450 γρ. Αλεύρι για κάθε χρήση (ή σκληρό)
150 ml νερό
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 φακελάκι ξερή μαγιά (8 γρ.)
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ζάχαρη (προαιρετικά)
Για την γέμιση:
Σάλτσα Ντομάτας, Μοτσαρέλα, Καπνιστή γαλοπούλα
Παρμεζάνα/Μετσοβάνα, Πιπεριές, βασιλικό
Για την δεύτερη γέμιση:
Καλαμπόκι, Τόνο, κόκκινα φασόλια, μαϊντανό
Αν θέλεις να δεις πως ακριβώς θα φτιάξεις τις δύο παραπάνω πίτσες παρακολούθησε το βίντεο! Καλή επιτυχία!