ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

0 σχόλια

Τα καλύτερα παιδικά πάρτυ, στις καλύτερες τιμές από έμπειρους κλόουν – ταχυδακτυλουργούς, με μια φρέσκια και νεανική μάτια.
Είμαστε έμπειροι Κλόουν και Ταχυδακτυλουργοί και μπορούμε να φέρουμε ζωντάνια και λίγη αληθινή μαγεία στην εκδήλωσή σας (πάρτι γενεθλίων, γιορτής, βάπτιση, κτλ.)
Για όλη την Αττική !!!
Μπορείτε να μας καλείτε στο τηλέφωνο: Κιν: 694-0989069

Τα παιδιά είναι υπέροχα πλασματάκια που έχουν την ιδιότητα να βαριούνται εύκολα ακόμα και όταν βρίσκονται σε ένα πάρτυ. Πρέπει συνεχώς να απασχολούνται με διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα κεντρίζουν την περιέργεια και θα αναπτύσσουν την φαντασία και την δημιουργικότητά τους. Εμείς προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο διασκέδασης σε πολύ οικονομικές τιμές. Επιλέξτε έναν απ’ τους κλοουν/ ταχυδακτυλουργούς μας για να διασκεδάσει τα παιδιά με:

Έξυπνο χιούμορ!
Εντυπωσιακά μαγικά κόλπα!
Μουσικοκινητικά παιχνίδια που θα συμμετέχουν όλα τα παιδιά!
Ομαδικά παιχνίδια ισορροπίας!
Ζωγραφική προσώπου (face painting)!
Μπαλονοκατασκευές για όλους!
και πολλά ακόμα!

Ως κλόουν ζαβολιές προσπαθούμε να σας προσφέρουμε ποιοτικά προγράμματα κλόουν και ταχυδακτυλουργού για το παιδικό σας πάρτυ, σε πραγματικά οικονομικές τιμές και συνεχείς προσφορές. Ερχόμαστε στο χώρο σας σε όλη την Αθήνα και Πειραιά. Μπορείτε να μας καλέσετε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας και για τις οικονομικές προσφορές μας!

Ξεφαντώστε, Ποιοτικά και Οικονομικά! Για ένα ξεχωριστό πάρτυ η διασκέδαση δεν σταματάει ποτέ. Διοργανώστε το καλύτερο πάρτυ για τα παιδιά σας με κλόουν για παρτυ, ζογκλερ, ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους και παιδικούς ήρωες. Επωφεληθείτε απ΄ τις προσφορές μας. Η πιο τρελή και κεφάτη παρέα για παιδικά πάρτυ, είναι εδώ. Ακούστε ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους καλεσμένους σας, επιλέγοντάς μας.

Για όλη την Αττική !!!

Μπορείτε να μας καλείτε στο τηλέφωνο:

📱 Κιν: 694-0989069

www.klooun-zavolies.gr




Share this article :
 
| |
Copyright © 2011. ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΜΑ