Άνθρωποι με παράξενους εθισμούς

0 σχόλια

Οι απλές καθημερινές συνήθειες που έχουμε και τις οποίες δεν μπορούμε να κόψουμε, σίγουρα δεν συγκρίνονται με τους εθισμούς που έχουν κάποιοι άνθρωποι σε πολύ παράξενα πράγματα και καταστάσεις.
Παρακάτω θα δείτε μερικές από αυτές τις περιπτώσεις ατόμων που έχουν αναπτύξει παράξενους εθισμούς κυρίως με πράγματα που καταναλώνουν σαν να είναι κανονική τροφή.
Όπως συμβαίνει με όλες αυτές τις περιπτώσεις πάντα υπάρχει μία ή περισσότερες αιτίες και ανάλογα με την περίπτωση τα άτομα αυτά μπορεί να απαλλαγούν από τον εθισμό τους μετά από χρόνια…

1. Σχέση με μία κούκλα


Ο Davecat έχει μια «σχέση αγάπης» με μια κούκλα που έχει το όνομα Sidore. Ο ίδιος ζει με την Sidore σαν να είναι πραγματικό ζευγάρι, παίρνει το γεύμα του μαζί της και πάνε μαζί ακόμη και για ψώνια.
Φυσικά πρόκειται για μια πλαστική κοuκλα αλλά ο άνδρας θεωρεί ότι υπάρχει… μέλλον στη σχέση τους και είναι απόλυτα αφοσιωμένος σε εκείνη. Κατά τη διάρκεια μάλιστα του «My Strange Addiction», μιας αμερικάνικης εκπομπής σχετικά με παράξενους εθισμούς, δήλωσε ότι της κάνει ακόμη και μασάζ.

2. Μαξιλάρια του καναπέ για σνακ

Άνθρωποι με παράξενους εθισμούς - Εικόνα 2
Μια γυναίκα με το όνομα Adele που εμφανίστηκε στην ίδια εκπομπή παραδέχτηκε ότι της αρέσει να μασουλάει τα μαξιλάρια του καναπέ.
Όντας εθισμένη σε αυτό, το συγκαταλέγει στα αγαπημένα της σνακ. Στην πραγματικότητα, σκίζει κομμάτια από τα μαξιλάρια και τρώει ποσότητες του αφρού. Ο εθισμός της υπάρχει τα τελευταία 20 χρόνια.

3. Εθισμός με το χαρτί τουαλέτας

Άνθρωποι με παράξενους εθισμούς - Εικόνα 3
Η Kesha είναι μια γυναίκα που παραδέχεται ότι τρώει 4 ή 5 ρολά χαρτιού τουαλέτας κάθε εβδομάδα. Παίρνει πάντα μαζί της ένα ρολό ακόμη και στους κινηματογράφους για σνακ αντί για το κλασικό ποπ κορν.
Η ασθένεια Pica δηλαδή η κατάσταση που προκαλεί στον ασθενή την ανάγκη να καταναλώσει μη φαγώσιμα υλικά αντί φαγητού, είναι πιθανόν αυτό που συμβαίνει στην Kesha.
Share this article :
 
| |
Copyright © 2011. ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΜΑ